PREDSTAVITEV PODJETJA

Smo majhno družinsko podjetje, začetek našega poslovanja sega v leto 1990 s proizvodnjo kartonskih vložkov. Leta 2010 smo se posvetili tiskarski dejavnosti s ponudbo sitotiska in tampotiska. S hitrim prilagajanjem in vlaganjem v sodobno tehnologijo pa smo postali digitalni tiskarji na zahtevo.

Pri nas vam na enem mestu ponujamo storitev oblikovanja in svetovanja pri oglaševanju vašega podjetja. Ponudba oblikovanja obsega izdelavo celostnih grafičnih podob (CGP), vizitk, letakov in plakatov oziroma vseh tiskovin za promocijo in predstavitvene materiale. Vse tiskovine natisnemo  kakovostno ter hitro. Naše storitve so v celoti prilagodljive, zato tiskamo tudi od enega samega kosa tiskovine dalje.

Pestrost naše ponudbe omogoča, da stranka na enem mestu dobi tisk vsega, kar za promocijo potrebuje – od tiska na tekstil - majic in delovne opreme, do tiskovin različnega promocijskega materiala. V to široko ponudbo sodi tudi veliki formatni tisk, s katerim strankam omogočamo izdelavo panojev, plakatov in transparentov. Po želji strankam izdelamo tudi različne nalepke za avto, steklo, vrata, dekorativne in stenske nalepke.

V prednovoletnem času poskrbimo za novoletna poslovna darila, po želji lahko pripravimo tudi vaša osebna darila. Poskrbimo za oblikovanje in tisk letakov, plakatov in promocijskih majic za različne dogodke. Ob strani vam stojimo tudi ob posebnih dogodkih, kot so poroka, rojstvo, krst, obletnice in jubileji. Za vas oblikujemo in natisnemo poročna vabila, sedežne rede, zahvale in ostale tiskovine.

Zelo pomembno nam je, da so oblikovani izdelki tudi tehnično primerni izdelani. Tako oblikovane namreč lahko uporabite za tisk v kateri koli tiskarni, primerni za tako objavo na spletu ali drugih medijih.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se