Digitalni tisk

Digitalni tisk prinaša ogromno možnosti tiska raznovrstnih tiskovin in personalizacija tiska. Možen je tisk zgibank in tisk brošur. Natisnemo tudi plakate in letake različnih oblik, ponujamo tudi zgibanje le teh. Ponujamo tisk manjših naklad, tudi tiska enega kosa. Izdelamo osebne koledarje za poslovna darila. Možnosti je ogromno in skoraj neomejeno število.

ECO SOLVENT tisk velikih formatov, možen tisk na papir, slikarska platna, polimerne folije, omogoča izdelavo plakatov in tudi nalepk poljubnih dimenzij in oblik

Sublimacijski sistem tiska NOVO

S sublimacijskim načinom tiska lahko potiskamo različne artikle kot so BOMBAŽNE majice, skodelice, magnetke in obeske. Tehnika je hitra in preprosta, zato je primerna za potisk različnih unikatnih daril.

tisk vizitk, tisk letakov, tisk promocijskih izdelkov, tisk brošur, tisk koledarjev


Sitotisk

Sitotisk je konvencionalna tehnika tiska in je najstarejša tehnika tiska. V današnjem času je to najbolj razširjena tehnika za tisk na majice, tisk torbe, tisk na nahrbtnike, tisk na dežnike in druge artikle, ki imajo ravno površino. Sitotisk uporabljamo tudi za tisk plakatov večjih dimenzij. Sitotisk se uporablja tudi za proizvodne namene in sicer za potisk papirnih in kartonskih materialov.

dotisk majic, tisk embalaže, dotisk tekstila, tisk plakatov


Tampotisk

Tampotisk je tehnika globokega tiska in se uporablja za tisk na najrazličnejše materiale. Tampotisk je najbolj razširjen pri dotisku manjših artiklov za poslovna darila - tisk na vžigalnike, tisk na svinčnike in tisk na poslovna darila. Pri nas ponujamo tudi tisk na steklo. Uporablja se tudi v proizvodnji in sicer za dotisk sestavnih delov določenih artiklov - dotisk logotipa na vaš izdelek.

dotisk različnih izdelkov, dotisk poslovnih daril

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se