Avto nalepke po naročilu

Avtonalepka je vsekakor eno boljših marketinških orodij za oglaševanje dejavnosti ali podjetja. Če je bilo nekoč dovolj, da je nalepka na avtu zgolj sporočala ime podjetja, je danes pomembno, da je dizajn nalepke za avto premišljeno izbran. Grafika mora namreč izražati vrednote, načela in doprinos dejavnosti, ki jo oglašuje. To je sicer najbolj izraženo pri nalepkah za transportna vozila, nekoliko manj pa pri osebnih vozilih in motorjih, vendar tudi tu njihov vpliv ni zanemarljiv.
 

Polepitve vozil se lahko lotimo na različne načine, obstaja namreč mnogo tehničnih možnosti. V podjetju Embalazar s.p. pri naročilu avtonalepk najprej pripravimo izris vozila in šele nato grafiko, ki ga bo krasila. Uporabljamo kakovostne materiale, zato so naše nalepke odporne na različne vremenske vplive, predvsem pa se lepljenja nalepk na vozilo lotimo strokovno. Izkušenj in znanja na tem področju imamo veliko.
 

Svetujemo vam tako pri izboru avtonalepke – ali na vozilu izpostaviti izdelek ali storitev – kam na vozilu umestiti logotip podjetja, da je viden, a hkrati diskreten, ter kako avto sploh predpripraviti na lepljenje avtonalepke, da bo ta čim bolj obstojna in brezhibno prilepljena.
 

V podjetju Embalazar s.p. uspešno združujemo grafično in tehnično znanje, zato boste z našo izvedbo unikatnih nalepk za avto zagotovo zelo zadovoljni. Pridružite se našim številnim strankam, ki svoja podjetja, izdelke in storitve uspešno oglašujejo s pomočjo avtonalepk.


Zadnji projekt je pesonalizacija vozila / 3.10.2020

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se